Alanyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını başladı
Nuri Restaurant
CORENDON ALANYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 33. HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞACAĞI TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.
Güneyler

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.


Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek olan Alanyaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenman ile maç hazırlıklarını başladı. Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman ısınma çalışması ile başladı. Samsunspor maçında ilk 11’de görev yapan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından koşu ve dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdi. Corendon Alanyaspor, maç hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antreman ile devam edecek.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyir halindeyken alev alev yanan halk otobüsünden geriye demir yığını kaldıÖnceki Haber

Seyir halindeyken alev alev yanan halk o...

İyilik Gemisi Sudan yolundaSonraki Haber

İyilik Gemisi Sudan yolunda

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz