ANTAKYA KIZILAY’DAN GÖNÜLLERİ ISITAN İYİLİK HAREKETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ANTAKYA KIZILAY’DAN GÖNÜLLERİ ISITAN İYİLİK HAREKETİ
Diyor Pastanesi Umut Vural
Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı Ramazan ayında, Türk Kızılay Antakya Şubesi sahada aktif rol almaya devam ediyor.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

 

ANTAKYA KIZILAY’DAN GÖNÜLLERİ ISITAN İYİLİK HAREKETİ

 

Yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı Ramazan ayında, Türk Kızılay Antakya Şubesi sahada aktif rol almaya devam ediyor. 

 

Ramazan ayında, Türk Kızılay Antakya Şubesi
Şube tarafından organize edilen pide dağıtım etkinlikleri, Antakya sokaklarında hem yüzleri güldürüyor hem de toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyor. Ramazan ayı boyunca kesintisiz devam eden çalışmalarda, Kızılay gönüllüleri iftar öncesi mahalle mahalle gezerek taze pideleri vatandaşlara ulaştırıyor.

Yapılan açıklamada, bu iyilik hareketinin amacının sadece gıda desteği sağlamak değil, aynı zamanda zor günlerde birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğu vurgulandı.


"PAYLAŞMANIN HUZURUNU YAŞIYORUZ"


Kızılay Antakya Şubesi yetkilileri, gerçekleştirilen faaliyetlerin manevi boyutuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "İçleri ısıtan bu iyilik hareketinin vatandaşlarımızın yüzünde bir tebessüme vesile olması, bizlerin de kalplerini huzurla dolduruyor. Paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşıyoruz."

Ramazan ayında, Türk Kızılay Antakya Şubesi


BAĞIŞÇILARA VE GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜR


Haberde ayrıca, bu büyük operasyonun arkasındaki görünmez kahramanlara da yer verildi. Şube yetkilileri, desteklerini esirgemeyen tüm bağışçılara ve mesai mefhumu gözetmeksizin sahada ter döken fedakâr gönüllülere teşekkür ederek; "Birlikte çoğalan iyilikle daha nice gönüllere dokunabilmeyi diliyoruz," mesajını paylaştı.

Ramazan ayında, Türk Kızılay Antakya Şubesi


ÇALIŞMALAR RAMAZAN BOYUNCA SÜRECEK


Kızılay’ın Antakya’daki bu anlamlı desteği, bayram sonuna kadar farklı mahallelerde ve ihtiyaç noktalarında devam edecek. İyilik kervanı, sadece pide dağıtımıyla değil, farklı insani yardım çalışmalarıyla da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı sürdürecek.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla Barış ÖdülüÖnceki Haber

Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla...

VALİ MASATLI ŞAMPİYONLARIN ÜRETİM ÜSSÜNÜ ZİYARET ETTİSonraki Haber

VALİ MASATLI ŞAMPİYONLARIN ÜRETİM ÜSSÜNÜ...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener