Antalyalı çiftçi ürünlerin çöpe dökülmesine tepki olarak 200 marulu ücretsiz dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyalı çiftçi ürünlerin çöpe dökülmesine tepki olarak 200 marulu ücretsiz dağıttı
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
ANTALYA’NIN SERİK İLÇESİNDE BİR ÇİFTÇİ, ÇÖPE DÖKÜLEN ÜRÜNLERE TEPKİ OLARAK ÜCRETSİZ MARUL DAĞITTI. VATANDAŞLAR, DAĞITILAN 200 MARULA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİRKEN, MARULLAR DAKİKALAR İÇERİSİNDE TÜKENDİ.
culha gold

Antalya’nın Serik ilçesinde bir çiftçi, ürünlerin çöpe dökülmesine tepki olarak ücretsiz marul dağıttı. Vatandaşlar, dağıtılan 200 marula büyük ilgi gösterirken, marullar dakikalar içerisinde tükendi.


Dağıtılan marullara büyük ilgi gösteren vatandaşlar, dakikalar içerisinde marulları tüketti ve hayrı işleyenlere teşekkür etti.


Yetiştirilen ürünlerin para etmemesi gerekçesiyle çöpe atılması yerine ihtiyaç sahiplerine hayrına dağıtılması gerektiğini belirten Mustafa Ünal, "Marulumuzu sevabına, hayrına dağıttık. Bunu herkesin yapması gerekiyor. Çürüyüp çöpe gideceğine insanlara dağıtılması gerekiyor. Bu bir örnektir. Biz de ürünümüzü çöp yerine insanlarımıza dağıtmak istedik. Halkımız memnun kaldı. Büyük ilgi gösterdi. Helalühoş olsun. Çiftçiler olarak vatandaşların zor günlerinde de yanında olmaya gayret ediyoruz. Depremlerin yaşandığı dönemlerde de Serik’ten kamyonlar dolusu ürünü deprem bölgelerine göndermiştik, her şeyimizle devletimizin yanındayız" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alparslan Türkeş Üniversitesi Türkiyenin en iyi 20 üniversitesi arasına girdiÖnceki Haber

Alparslan Türkeş Üniversitesi Türkiyenin...

Antalya Büyükşehire 27nci çevre ödülüSonraki Haber

Antalya Büyükşehire 27nci çevre ödülü

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov