

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Ebeler Haftası dolayısıyla anlamlı bir ziyarete imza attı.

BAŞKAN SÖNMEZ’DEN EBELER HAFTASI ZİYARETİ
AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Ebeler Haftası dolayısıyla anlamlı bir ziyarete imza attı.
Sönmez, özverili çalışmalarıyla dikkat çeken ebe Nesrin Sarp’ı ziyaret ederek sağlık çalışanlarının önemine dikkat çekti.
Gerçekleştirilen ziyarette, ebelerin toplum sağlığındaki kritik rolüne vurgu yapılırken, özellikle anne ve bebek sağlığı için yürütülen fedakâr çalışmaların büyük takdir topladığı ifade edildi.
Sönmez, “Hayatın en özel anlarına tanıklık eden, büyük bir sorumluluk ve özveriyle görev yapan tüm ebelerimizin Ebeler Haftası’nı kutluyoruz” dedi.
EBELERİN EMEĞİNE VURGU YAPILDI
Ziyarette konuşan Sönmez, sağlık sisteminin temel taşlarından biri olan ebelerin her koşulda büyük bir gayretle görev yaptığını belirterek, “Toplum sağlığına sundukları katkı her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesileyle tüm ebelerimize emekleri için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





































Yorum Yazın