DEFNE’DE YAZ TATİLİ EĞİTİM VE SANATLA GEÇECEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEFNE’DE YAZ TATİLİ EĞİTİM VE SANATLA GEÇECEK
Modelin Mobilya Ercan Güzel
Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, çocukların ve gençlerin yaz tatilini verimli değerlendirebilmesi amacıyla Girne Mansuroğlu Kültür Merkezi’nde Akademik ve Sanatsal Yaz Programı’nın başlatıldığını duyurdu.
bahar home mehmet taze kırıkhan

 

DEFNE’DE YAZ TATİLİ EĞİTİM VE SANATLA GEÇECEK

 

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, çocukların ve gençlerin yaz tatilini verimli değerlendirebilmesi amacıyla Girne Mansuroğlu Kültür Merkezi’nde Akademik ve Sanatsal Yaz Programı’nın başlatıldığını duyurdu. 


Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslarla öğrenciler hem akademik hem de sanatsal alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. Defne Belediyesi tarafından hayata geçirilen program kapsamında satranç, resim, gitar, bağlama, İngilizce, matematik, fen bilgisi ve kimya gibi birçok farklı branşta eğitimler verilecek.

Yaz döneminde çocukların ve gençlerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sunmayı hedefleyen kurslar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.


ÖZGÜN: “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ”


Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, eğitimin ve sanatın toplumun gelişimindeki önemine dikkat çekerek, gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Özgün, “Defne Belediyesi Girne Mansuroğlu Kültür Merkezi’nde Akademik ve Sanatsal Yaz Programımızı başlatıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz dönemini yalnızca dinlenerek değil, aynı zamanda öğrenerek, üreterek ve kendilerini geliştirerek geçirmelerini amaçlıyoruz. Bu kapsamda satrançtan resme, gitardan bağlamaya, İngilizceden matematik, fen bilgisi ve kimyaya kadar birçok alanda ücretsiz kurslar düzenliyoruz.” dedi.


Gençlerin eğitimine ve kişisel gelişimine katkı sunacak projeleri sürdüreceklerini ifade eden Başkan Özgün, “Bilgiyle, sanatla ve kültürle büyüyen bir Defne hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, yeni beceriler kazanmalarına ve geleceğe daha donanımlı hazırlanmalarına katkı sağlamak istiyoruz. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğuna inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.


KAYITLAR 28 HAZİRAN’A KADAR SÜRECEK


Defne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Akademik ve Sanatsal Yaz Programı için kayıtların 22-28 Haziran tarihleri arasında alınacağı bildirildi.

Başvurular Girne Mansuroğlu Kültür Merkezi ile Harbiye Hizmet Binası Kültür Müdürlüğü’nde gerçekleştirilebilecek. Program kapsamındaki kurslar ise 29 Haziran tarihinde başlayacak.
Belediye yetkilileri, yaz dönemini eğitim, kültür ve sanatla değerlendirmek isteyen tüm çocukları ve gençleri ücretsiz kurslara katılmaya davet etti.

 

 

Hit yapay zeka
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski eşini eşarp ve yastıkla boğan sanık, olay gecesi kız arkadaşına trafikte birisini öldürdüğünü söylemişÖnceki Haber

Eski eşini eşarp ve yastıkla boğan sanık...

Kainatın Kültür Atlası sanatseverlerle buluştuSonraki Haber

Kainatın Kültür Atlası sanatseverlerle b...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz