Düdüklü tencere patladı, lokanta çalışanı saniyelerle kurtuldu: O anlar kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düdüklü tencere patladı, lokanta çalışanı saniyelerle kurtuldu: O anlar kamerada
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
MERSİN'DE BİR LOKANTADA DÜDÜKLÜ TENCERE PATLADI, SANİYELER ÖNCE MUTFAKTAN UZAKLAŞAN ÇALIŞAN OLAYI UCUZ ATLATTI. O ANLAR İSE SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.
Nuri Restaurant

Mersin’de bir lokantada düdüklü tencere patladı. Saniyeler önce mutfaktan çıkan çalışan olayı ucuz atlatırken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı 2. Çevreyolu üzerindeki bir lokantada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iş yerinin mutfak kısmında yemek pişirildiği sırada düdüklü tencere patladı. Olayda yaralanan olmazken, iş yerinde hafif hasar meydana geldi. Patlama anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir çalışanın mutfaktan çıkmasından saniyeler sonra düdüklü tencerenin bomba gibi patladığı görüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanyada anız yangının sıçradığı daire küle döndüÖnceki Haber

Alanyada anız yangının sıçradığı daire k...

Powerbank alev aldı, çalışan aracı yanmaktan kurtardıSonraki Haber

Powerbank alev aldı, çalışan aracı yanma...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov