Filmim olursa gelinim İlayda oynasın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Filmim olursa gelinim İlayda oynasın
bahar home mehmet taze kırıkhan
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, samimi açıklamalarda bulunarak, “Filmim olursa gelin adayım İlayda Alişan oynar” sözleriyle gündem oldu.
Diva Otel

 

Seda Sayan film açıklaması: "Filmim olursa gelinim İlayda oynasın"

 

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, samimi açıklamalarda bulunarak, “Filmim olursa gelin adayım İlayda Alişan oynar” sözleriyle gündem oldu.

 

Seda Sayan film açıklaması:

 

Seda Sayan, önceki akşam eşi Çağlar Ökten’i dinlemeye gitti. Çift, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"GELİNİM İLAYDA OYNASIN"

Sayan, “Hayatınız film olsa sizi kim oynasın?” sorusuna önce espriyi patlatarak “Serenay Sarıkaya” diyerek güldü. Ardından “Yanlış anlaşılmasın, Serenay’ı çok severim ama film olursa gelin adayım İlayda Alişan oynar” dedi.

 

Sayan’ın Marilyn Monroe’ye benzetilmesiyle ilgili soruya ise Çağlar Ökten’den iddialı bir yanıt geldi. Ökten “Benim karım ondan daha güzel. Bir kere onun boyu kısa” dedi.

Sayan da espriyi sürdürerek, “Boy farkı var aramızda, fark atarım yani. Bence ben daha iyiyim” ifadelerini kullandı.

Yılbaşı programıyla ilgili de Sayan, yeni yılı eşiyle Ataşehir’de birlikte sahnede karşılayacaklarını söyledi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolandırıcılıktan 23 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandıÖnceki Haber

Dolandırıcılıktan 23 yıl hapis cezasıyla...

Kaçak kazı yapan 2 şüpheli tarihi eserlerle yakalandıSonraki Haber

Kaçak kazı yapan 2 şüpheli tarihi eserle...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz