GAZETECİ ALİ CEREN’İN KABİNE ANALİZİ GÜNDEM OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAZETECİ ALİ CEREN’İN KABİNE ANALİZİ GÜNDEM OLDU
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
Hatay İnternet TV ve Ulus Gazetesi imtiyaz sahibi duayen gazeteci Ali Ceren’in sosyal medya hesabından yaptığı kabine değişikliği analizleri ulusal medyada da geniş yankı uyandırdı.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

 

GAZETECİ ALİ CEREN’İN KABİNE ANALİZİ GÜNDEM OLDU

 

Hatay İnternet TV ve Ulus Gazetesi imtiyaz sahibi duayen gazeteci Ali Ceren’in sosyal medya hesabından yaptığı kabine değişikliği analizleri ulusal medyada da geniş yankı uyandırdı. 

GAZETECİ ALİ CEREN’İN KABİNE ANALİZİ GÜNDEM OLDU
Ceren’in özellikle Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür Turizm Bakanlığı ile ilgili yaptığı değerlendirmeler siyaset kulislerinde dikkatle takip edildi. Hataylı gazetecinin paylaşımları kısa sürede çok sayıda etkileşim alırken, kulis bilgileri Ankara basınında da konuşulmaya başladı.


CEREN KABİNE KULİSLERİNİ PAYLAŞTI


Gazeteci Ali Ceren’in paylaşımlarında, olası kabine değişikliğine ilişkin dikkat çekici kulis bilgileri yer aldı.

Ceren, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede Milli Eğitim Bakanı’nın görev değişimi ihtimali üzerinde durarak Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun bakanlık için konuşulan isimler arasında yer aldığını ifade etti. Bu paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve paylaşım alarak siyaset gündeminde yer buldu.

GAZETECİ ALİ CEREN’İN KABİNE ANALİZİ GÜNDEM OLDU


KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İÇİN İKİ İSİM ÖNE ÇIKTI


Ali Ceren’in dikkat çeken bir diğer değerlendirmesi ise Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ilgili oldu. Ceren, söz konusu görev için Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman arasında kulislerde yoğun bir hareketlilik yaşandığını belirtti.

Bu yorum, özellikle Ankara kulislerini yakından takip eden gazeteciler ve siyaset yorumcuları tarafından dikkatle incelendi.


KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ TARİHİNE DAİR TAHMİN


Ceren’in paylaşımlarında yer alan bir diğer önemli iddia ise kabine değişikliğinin zamanlamasına yönelik oldu.

Deneyimli gazeteci, yaptığı değerlendirmede kabine revizyonunun Ramazan Bayramı’nın dördüncü günü gerçekleşebileceği yönünde kulis bilgisi paylaştı. Bu tahmin de kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu.


ULUSAL MEDYADA DA KONUŞULDU


Hatay İnternet TV imtiyaz sahibi duayen gazeteci Ali Ceren’in kulis analizleri, yalnızca sosyal medyada değil ulusal medya çevrelerinde de dikkat çekti.

Ankara’da siyaset gündemini takip eden birçok gazeteci ve yorumcu, Ceren’in paylaşımlarını değerlendirerek olası kabine değişikliği senaryolarını tartışmaya açtı. Hataylı gazetecinin Ankara kulislerine dair yaptığı değerlendirmeler, yerel medyadan ulusal medyaya uzanan geniş bir ilgiyle karşılandı.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arkadaşlarının top olarak oynadığı boş pet şişeyi çöpe atan kız öğrenci çevre duyarlılığıyla taktir topladıÖnceki Haber

Arkadaşlarının top olarak oynadığı boş p...

Mersinde tarihi eser operasyonu, çeşitli objeler ele geçirildiSonraki Haber

Mersinde tarihi eser operasyonu, çeşitli...

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol