
Antakya'nın Avsuyu Mahallesi'nde iki otomobil ile bir motosikletin karıştığı trafik kazası can aldı.

HATAY'DA FECİ KAZA: 20 YAŞINDAKİ MOTOSİKLETLİ HAYATINI KAYBETTİ
Antakya'nın Avsuyu Mahallesi'nde iki otomobil ile bir motosikletin karıştığı trafik kazası can aldı.

Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada ağır yaralanan 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Yamaner, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kaza, Hatay'ın Antakya ilçesine bağlı Avsuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki otomobil ile motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Osman Yamaner yola savrularak ağır yaralandı.
Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Yamaner, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
Henüz 22 yaşında olduğu öğrenilen Osman Yamaner'in yaşamını yitirmesi, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Kazanın ardından olay yerinde güvenlik önlemi alınırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
.jpeg)
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kaza anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde çarpışmanın şiddeti ve yaşanan panik dikkat çekerken, olayın kesin nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.





































Yorum Yazın