Hatayda ihya ve inşa sürecinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatayda ihya ve inşa sürecinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi
Mehmet Akçay Petrol
HATAY’DA ASRIN FELAKETİ SONRASI BAŞLATILAN İHYA VE İNŞA SÜRECİ, VALİ MUSTAFA MASATLI BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİLDİ.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

 

Hatay’da ihya ve inşa sürecinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi


HATAY (İHA) - Hatay’da asrın felaketi sonrası başlatılan ihya ve inşa süreci, Vali Mustafa Masatlı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

 


Asrın felaketinde yerle bir olan Hatay’da kentin dört bir yanında ihya ve inşa süreci hızla ilerliyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında; Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Birol İnceciköz ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerinin de katılımıyla tarihi alanlar ve kentsel yapıların inşa çalışmalarının değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.


Toplantıda; şehrin ruhunu ve kimliğini oluşturan ana sembollerden Kurtuluş Caddesi ve Saray Caddesi başta olmak üzere Tarihi Kent Merkezinin yeniden ihya, inşa ve imarı çalışmalarında gelinen son durum ve proje dahilinde işleyen ve işletilecek süreçler ele alınarak değerlendirildi.

 

 

 

Diva Otel
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akdeniz Belediyesinden gençlere üniversite hazırlık desteğiÖnceki Haber

Akdeniz Belediyesinden gençlere üniversi...

ÇİRKİN: HATAYSPOR BU YIL MUTLAKA LİGDE TUTUNMALIDIRSonraki Haber

ÇİRKİN: HATAYSPOR BU YIL MUTLAKA LİGDE T...

Yorum Yazın

Mehmet Akçay Petrol