İHA Bölge Müdürü Korkmazın mutlu günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İHA Bölge Müdürü Korkmazın mutlu günü
Haas Taş Sanatları
İHLAS HABER AJANSI (İHA) HATAY BÖLGE MÜDÜRÜ VEYSEL KORKMAZ VE PSİKOLOG MELİSA KARTAL ÇİFTİ GERÇEKLEŞEN DÜĞÜN TÖRENİYLE HAYATINI BİRLEŞTİRDİ.
bahar home mehmet taze kırıkhan

 

İHA Bölge Müdürü Korkmaz’ın mutlu günü


HATAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı (İHA) Hatay Bölge Müdürü Veysel Korkmaz ve psikolog Melisa Kartal çifti gerçekleşen düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

 



Samandağ ilçesinde bulunan bir otelde gerçekleşen düğün törenine; Vali Masatlı, genç çiftin aileleri ve Korkmaz’ın gazeteci meslektaşları katıldı. Çiftin nikahını Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın kıyarken şahitliği; Vali Masatlı, İHA Adana - Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat ve Korkmaz’ın amcası Battal Korkmaz yaptı.

Anlamlı gecede genç çiftin mutluluğuna şahitlik eden Vali Masatlı, evliliğin önemine değinerek "İnsanlar yalnız yaşamazlar, bizim geleneklerimiz ve dinimiz insanların bir arada yaşamasını emreder. İnsanlar belli bir yaşa geldikten sonra hayat arkadaşlarını seçerler. Hayat arkadaşlarını seçtikten sonra da mutlu gününde sevdikleriyle bir arada olmak isterler. Bizlerde bu mutlu günde 2 aileyi seven insanlar olarak bir aradayız" dedi.

Başkan Yalçın, deprem sonrası Hatay’da görev yapmaya başlayan ve Malatyalı olan İHA Bölge Müdürü Korkmaz’ın evlilikle birlikte Hataylılara hemşeri olduğunu belirtmesi gülümsetti.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN YAPAR DAĞ BANDI MUHTARLARINI DİNLEDİÖnceki Haber

BAŞKAN YAPAR DAĞ BANDI MUHTARLARINI DİNL...

Ben söz verdim mi tutarım deyip üzerine benzin dökerek iş yerine kendini kilitlediSonraki Haber

Ben söz verdim mi tutarım deyip üzerine...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel