

ADANA’NIN İMAMOĞLU İLÇESİNDE 17 AĞUSTOS 2025 TARİHİNDE ÇIKAN ORMAN YANGININDA BAHÇELERİ ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI DESTEKLERİYLE BUĞDAY TOHUMU DAĞITILDI.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Adana’nın İmamoğlu ilçesinde 17 Ağustos 2025 tarihinde çıkan orman yangınında bahçeleri zarar gören üreticilere buğday tohumu desteği verildi.
İmamoğlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Üçtepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen dağıtım programında, 9 bin 75 kilogram buğday tohumu 17 üreticiye teslim edildi. İmamoğlu İlçe Tarım Müdürü Cemil Çabuk, bölgede üretim yapan çiftçilerin desteklenmesi yönündeki çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Yangından etkilenen üreticilerimizin yeniden üretime kazandırılması için bakanlığımızın destekleri devam edecek" dedi.
Üçtepe Mahalle Muhtarı Ali Şahin ise bu yaz yaşanan orman yangınları nedeniyle zor günler geçirdiklerini ifade ederek, "Bölge çiftçisinin desteklenmesinden dolayı Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve İlçe Tarım Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" diye konuştu.








































Yorum Yazın