Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Gökçesan
ANTALYA’DA İL GENELİNDE KONAKLAMA TESİSLERİ İLE ARAÇ KİRALAMA FİRMALARINA YÖNELİK SON İKİ HAFTADA GENİŞ ÇAPLI DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Güneyler

Antalya’da il genelinde konaklama tesisleri ile araç kiralama firmalarına yönelik son iki haftada geniş çaplı denetim gerçekleştirildi.


İl Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından, mevcut asayiş ve kamu düzeninin korunması, genel güvenlik ile halk sağlığını tehdit edebilecek unsurların önlenmesi, suça karışan kişilerin yakalanması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında çalışmalar yürütüldü. Bu çerçevede, 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında yapılan eş zamanlı denetimlere 93 ekip ve 222 personel katıldı. Denetimlerde toplam, bin 790 konaklama tesisi, 24 günübirlik adres (kayıtsız faaliyet yürüttüğü değerlendirilen) ve 179 araç kiralama firması kontrol edildi.


Yapılan kontrollerde, Kimlik Bildirme Sistemi (KBS) üzerinden anlık veri göndermediği tespit edilen 2 işletmeye ve Araç Kiralama Bilgi Sistemi (KABİS) kayıtlarında gerçeğe aykırı bilgi bulundurduğu belirlenen 6 işletmeye cezai işlem uygulandı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepezde 23 Nisan heyecanı 5 gün sürecekÖnceki Haber

Kepezde 23 Nisan heyecanı 5 gün sürecek

TOSYALI, TUBE & WİRE’DA YİNE BAŞROLDESonraki Haber

TOSYALI, TUBE & WİRE’DA YİNE BAŞROLDE

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov