Manavgatta en fazla normal doğum yaptıran ebe ödüllendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgatta en fazla normal doğum yaptıran ebe ödüllendirildi
Gökçesan
NORMAL DOĞUMU TEŞVİK ETMEK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA EN FAZLA NORMAL DOĞUM YAPTIRAN EBEYE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ.
Nuri Restaurant

Normal doğumu teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında en fazla normal doğum yaptıran ebeye teşekkür belgesi verildi.


Manavgat Devlet Hastanesi’nde, normal doğumu teşvik etmek ve sezaryen oranlarını düşürmek amacıyla yürütülen eylem planı kapsamında, en fazla normal doğum yaptıran ebe ödüllendirildi.


Normal doğumun anne, bebek ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Manavgat Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Mehmet Ali Karlıdağ, "Sezaryen bir gereklilik değil, ancak tıbbi zorunluluk halinde başvurulması gereken bir yöntemdir. Eylem planımız kapsamında 2024 ve 2025 yılının ilk 3 ayında en fazla normal doğum yaptıran ebeye teşekkür belgesi takdim ediyoruz. 2025 yılı boyunca her ay en az sezaryen yapan hekim, ebe ve hemşirelere teşekkür belgesi verilecektir. Ebe Ayşe Doğanay’a özverili çalışmaları ve normal doğuma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Normal doğumu teşvik etmeye ve sezaryen oranlarını düşürmeye yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirten Başhekim Yardımcısı Dr. Ülkü Yasemin Avcı, "Ödüllendirmelerin, hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızı motive etmek ve toplumda farkındalık oluşturmak açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HATAY LOBİSİ BAKAN KACIR’I ZİYARET ETTİÖnceki Haber

HATAY LOBİSİ BAKAN KACIR’I ZİYARET ETTİ

Adanada yağmur hayatı felç etti: Kimi yüzdü kimi mahsur kaldıSonraki Haber

Adanada yağmur hayatı felç etti: Kimi yü...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener