Markette başörtülü kadınlara kıyafetleri üzerinden sözlü taciz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Markette başörtülü kadınlara kıyafetleri üzerinden sözlü taciz
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
KAŞ İLÇESİNDE BİR MARKETTE ARKADAŞIYLA BİRLİKTE ALIŞVERİŞ YAPAN İÇERİK ÜRETİCİSİ ZEYNEP UMURBEK, BİR ŞAHSIN BAŞÖRTÜSÜ VE KIYAFETİ ÜZERİNDEN YAPTIĞI SÖZLÜ SALDIRIYA MARUZ KALDI
Güneş Güzellik

Antalya’nın Kaş ilçesinde bir markette arkadaşıyla birlikte alışveriş yapan içerik üreticisi Zeynep Umurbek, bir şahsın başörtüsü ve kıyafeti üzerinden yaptığı sözlü saldırıya maruz kaldı. Olay sonrası Zeynep Umurbek, şahıs hakkında emniyete giderek şikayetçi oldu.


Olay, Antalya’nın Kaş ilçesinde bir markette meydana geldi. Alışveriş yaptıkları sırada video çeken başörtülü iki kadın, market içerisinde bulunan yaşlı bir şahsın sözlü müdahalesiyle karşılaştı. Görüntülere yansıyan olayda şahsın kadınlara yönelik, "İyice kapatmışsınız kendinizi. Hangi tarikat bu? Giyinmişsiniz böyle simsiyah, terlemiyor musunuz? Denize de böyle giriyorsunuz o zaman" şeklinde ifadeler kullandığı görüldü. Şahsın sözleri üzerine, taraflar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.



Emniyete giderek şikayetçi oldu


Zeynep Umurbek, olayın ardından Kaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şahıs hakkında şikayetçi oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Umurbek, "Bu yaşadığımız iğrenç olayı bir yerde anlatsak, ’Abartmayın yıl kaç oldu hala başörtümüze laf ediyorlar diyorsunuz’ derler. Ediyorlar. Yıl kaç olursa olsun, bu arsızlar, utanmazlar, insanların kıyafetlerine ve düşüncelerine müdahale edemeyeceklerini, karışamayacaklarını öğrenemediler" ifadelerine yer verdi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adanada 25 gündür aranan şahsın cansız bedeni bulunduÖnceki Haber

Adanada 25 gündür aranan şahsın cansız b...

Serebral palsi ile mücadelesini zaferle taçlandırdı 3,48 ortalama ile bölüm ikincisi olarak ALKÜden mezun olduSonraki Haber

Serebral palsi ile mücadelesini zaferle...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel