

Hatay Medeniyetler Korosu, Kars ve Iğdır konserlerinin ardından hemşehrileri olan Ağrı Valisi Önder Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

MEDENİYETLER KOROSU’NDAN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
Hatay Medeniyetler Korosu, Kars ve Iğdır konserlerinin ardından hemşehrileri olan Ağrı Valisi Önder Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, yoğun katılımla gerçekleştirilen konser programının ardından Koro Şefi Yılmaz Özfırat ve koro üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette kültürel ve sanatsal faaliyetler üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.
AĞRI DAĞI PROGRAMI KONUŞULDU
Ziyaret kapsamında ayrıca, Hatay Medeniyetler Korosu’nun Ağrı Dağı eteklerinde gerçekleştirmeyi planladığı özel etkinlik de gündeme geldi.
Programın detayları üzerine yapılan değerlendirmelerde, konserin bölgenin kültürel tanıtımına önemli katkı sunacağı ifade edildi.
Hatay Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, Ağrı Valisi Önder Bozkurt’a misafirperverliği ve yakın ilgisi dolayısıyla teşekkür ederek, Ağrı Dağı eteklerinde gerçekleştirmeyi planladıkları konser için büyük heyecan duyduklarını dile getirdi.



































Yorum Yazın