Mersinde dezavantajlı bireyler su sporlarıyla buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde dezavantajlı bireyler su sporlarıyla buluşuyor
Modelin Mobilya Ercan Güzel
MEZİTLİ BELEDİYESİ İLE AKDENİZ DOĞA VE SU SPORLARI KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİNDE HAYATA GEÇİRİLEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA DEZAVANTAJLI VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ OLARAK SU SPORLARIYLA BULUŞTURULACAK.
Güneş Güzellik

Mezitli Belediyesi ile Akdeniz Doğa ve Su Sporları Kulübü iş birliğinde hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında dezavantajlı vatandaşlar ücretsiz olarak su sporlarıyla buluşturulacak. Projeyle katılımcıların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.


Proje kapsamında düzenlenecek etkinliklerin güvenli ve destekleyici bir ortamda gerçekleştirileceği belirtilirken, vatandaşların suyla bağ kurmaları, özgüvenlerini artırmaları ve sosyal yaşama daha aktif katılım göstermeleri amaçlanıyor.


Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, dezavantajlı vatandaşların sporla ve özellikle su sporlarıyla tanışmalarını sağlayacak iş birliğinin önemli bir sosyal kazanım sunacağını ifade etti. Engelsiz ve erişilebilir bir yaşam için çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Tuncer, projenin katılımcıların sosyal hayata daha güçlü şekilde dahil olmalarına katkı sağlayacağını söyledi.


Akdeniz Doğa ve Su Sporları Kulübü Yetkilisi Fuat Aracı da su sporlarının birleştirici ve iyileştirici yönüne inandıklarını belirterek, Mezitli Belediyesi ile gerçekleştirilen iş birliği sayesinde daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. Aracı, katılımcıların yeni deneyimler kazanmasına ve özgüvenlerini geliştirmesine destek olacak güvenli ve keyifli bir program hazırladıklarını ifade etti.


Mezitli Belediyesi ve Akdeniz Doğa ve Su Sporları Kulübü tarafından ortaklaşa yürütülen projenin, dezavantajlı bireylerin sporla buluşmasına imkan sağlamasının yanı sıra toplumsal farkındalığın artırılmasına da katkı sunacağı bildirildi.


Projenin ilerleyen dönemde daha geniş kitlelere ulaştırılması ve farklı yaş gruplarını kapsayacak şekilde geliştirilmesi planlanıyor.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksu Belediyesinde personele yangın eğitimi ve tatbikatıÖnceki Haber

Aksu Belediyesinde personele yangın eğit...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde 9 ayda tamamlanan Nöroloji Polikliniği açıldıSonraki Haber

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde 9 ayda...

Yorum Yazın

Güneyler