Seramik parçaları satılan iş yerinde yangın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seramik parçaları satılan iş yerinde yangın
Nuri Restaurant
ANTALYA'NIN MURATPAŞA İLÇESİNDE SERAMİK PARÇALARI SATILAN BİR İŞ YERİNDE ÇIKAN KÜÇÜK ÇAPLI YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde seramik parçaları satılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.


Yangın, dün gece saat 23.15 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılırmak Caddesi üzerinde seramik parçaları satılar bir iş yerinde meydana geldi. Belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iş yerindeki küçük çaplı yangına kısa sürede müdahale ederek, alevleri büyümeden kontrol altına aldı. Yangında iş yerinin bir bölümü zarar görürken, herhangi bir yaralanma yaşanmadı.


Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ispartada motosikletten düşen sürücü ağır yaralandıÖnceki Haber

Ispartada motosikletten düşen sürücü ağı...

Kendini kilitlediği evi yakmaya çalıştı, yakalanınca sinir krizi geçirdiSonraki Haber

Kendini kilitlediği evi yakmaya çalıştı,...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel