Yaralı öğrencilerin ailelerinin hastane önündeki bekleyişi sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaralı öğrencilerin ailelerinin hastane önündeki bekleyişi sürüyor
Mehmet Akçay Petrol
KAHRAMANMARAŞ'TA ORTAOKULDA MEYDANA GELEN VE 9 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ, 13 KİŞİNİN YARALANDIĞI SALDIRIDA YARALI ÖĞRENCİLERİN AİLELERİNİN HASTANE ÖNÜNDEKİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Kahramanmaraş’ta ortaokulda meydana gelen ve 9 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda yaralanan öğrencilerin ailelerinin hastane önündeki bekleyişi sürüyor.


Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’ndeki Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetmiş, 13 kişi yaralanmıştı. Başsavcılıkça olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda 3 cumhuriyet başsavcıvekili ile 4 cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Soruşturma kapsamında saldırgan İ.A.M’nin babası U.M. ve ardından annesi P.P.M. gözaltına alındı.



Ailelerin bekleyişi sürüyor


Öte yandan, saldırıda yaralananların ailelerinin Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi önünde umutlu bekleyişi sürüyor.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal medyadan saldırı yapacağız paylaşımına gözaltıÖnceki Haber

Sosyal medyadan saldırı yapacağız paylaş...

Saldırının yaşandığı okulda izler siliniyorSonraki Haber

Saldırının yaşandığı okulda izler silini...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov