YEŞİLDAL’DAN KİRA DESTEĞİ MÜJDESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YEŞİLDAL’DAN KİRA DESTEĞİ MÜJDESİ
Güneyler
AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için kritik önem taşıyan kira yardımı süresi uzatıldığını duyurdu.
Güneş Güzellik

 

YEŞİLDAL’DAN KİRA DESTEĞİ MÜJDESİ

 

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için kritik önem taşıyan kira yardımı süresi uzatıldığını duyurdu. 


Yeşildal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yürütülen temasların olumlu sonuç verdiğini belirtti.

Yeşildal, daha önce kura çekiminin ardından kesileceği belirtilen kira desteğinin, yapılan resmi başvuru sonucunda anahtar teslimine kadar devam edeceğini açıkladı. Milletvekili, “Depremzedenin barınma sorununu çözüme kavuşturmadan, desteğin kesilmesi doğru olmazdı.

Bakanlığa yaptığımız girişimler sonuç verdi; kira yardımı hak sahiplerine konut teslim edilene kadar sürecek” dedi.


KARAR MEMNUNİYETLE KARŞILANDI


Bölgede belirsizliğin sona ermesi, özellikle geçici kiralık konutlarda yaşayan depremzedeler için önemli bir güvence sağladı.

Hatay genelinde vatandaşların uzun süredir beklediği karar, sahada memnuniyetle karşılandı. Kısaca: Kira yardımı artık “kura” ile değil, “anahtar teslimi” ile bitiyor.

Depremzede, “evine girene kadar” destek almaya devam edecek.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da tek katlı ev çıkan yangında küle döndüÖnceki Haber

Hatay’da tek katlı ev çıkan yangında kül...

KAŞIKÇI HATAYLILARA MÜJDE VERDİSonraki Haber

KAŞIKÇI HATAYLILARA MÜJDE VERDİ

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz