Sabancı

GASPEDİLEN MİLLİ İRADE

GASPEDİLEN MİLLİ İRADE

GASPEDİLEN MİLLİ İRADE

Bir yerel seçim yaşadık, akşamını demokrasi bayramı olarak kutlamayı hayal ederek, oylarımızı en masum şekilde bizlere gösterilen sandıklara giderek attık. Ancak bilemezdik, bizleri fikirlerine döndürmeyi başaramayanların aylar öncesinden bu oylarımızı karanlık kuytuda gasp etmek isteyeceklerini, bunun için planlar kurup, millete gitmeden oylarımıza konmak üzere örgütlendiklerini… 31 Mart seçimleri CHP’nin kapkara geçmişi üzerine adeta bir de tüy dikti.

Bu olayın geçmişi güzel Hatay’ımızda tatbik edildi, sonuç memnuniyet verici görüldü ve İstanbul ve Ankara’da yapılmasına karar verildi. Karanlık odaların müdavimleri, localarında artık Türk Milletinin illa ikna edilmekten vazgeçilmesi yönünde karar kıldı. Hatay’da 1.609.856 toplam nüfus içerisinde 362.582 toplam nüfusun yaşadığı 3 ilçeyi alan CHP, diğer 12 ilçede kaybettiği halde büyükşehir belediyesine resmen konmuş oldu. Biz de TV seyreder gibi abandone olmuş vaziyette izledik! Eh dişine kan değmiş canavar boş durur mu? Hemen daha büyük kurbanlar için planlar yapılmaya başlandı. Bir dostumun uyarısındaki gibi, eğer tedbir alınmazsa 2023’te cumhurbaşkanlığını da bu yolla gasp edip tankla, tüfekle, uçakla yapamadıklarını yumuşak şekilde halletmiş olacaklar.

31 Mart seçimleri şunları açık şekilde ortaya koymuştur;

1. Cumhurbaşkanımızın o kadar gayretle mücadelesine rağmen FETÖ terör örgütü hala ülkemizin her yerinde kripto vaziyette yaşamakta, savaşına devam etmektedir.

2. CHP artık normal yollardan sonuç alamayacağını görmüş, demokrasi dışı yollarına daha önceki zorla gasp yöntemi mümkün olmadığından farklı denemelere girişmiştir.

3. Türkiye’de seçim sistemi çok acil elden geçirilmeli, şaibe oluşturan, bu seçimde görülen aksaklıklar behemehâl düzeltilmelidir.