Reklamı Geç
Gökçesan
Diva Otel
Nuri Restaurant
Hatay
BIST10.914
DOLAR42.1008
EURO48.4266
ALTIN5372.0
BTC/USD101726.74

Büyükşehirden Kore gazisine ambulans

 

Büyükşehirden Kore gazisine ambulans

HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Kore gazisi Davut Avcı’yı evinden alarak tedavi göreceği Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Gözlerinden tedavi olmak için hastaneye gitmek isteyen ve yürümekte zorlanan Avcı’nın yakınları durumu Büyükşehir Belediyesine bildirdi.

Hasta nakil aracıyla hastaneye götürülmesini isteyen Kore gazisinin ailesinin talebine yetkililer kayıtsız kalmadı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin hemşireleri ve sağlık personeli, Davut Avcı’yı Defne Turunçlu Mahallesi’ndeki evinden alarak muayene olacağı Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne taşıdı.

Büyükşehirin hizmetinden memnun olduklarını belirten hasta yakını Saadet Avcı, “Başkan Lütfü Savaş’a yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. Allah başımızdan eksik etmesin. Bize yardımcı oldu. Çok sağ olun” dedi.

Avcı, muayene süreci tamamlandıktan sonra yine ekipler tarafından hastaneden alınarak evine bırakıldı.

 

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Diva Otel