Reklamı Geç
Haas Taş Sanatları
bahar home mehmet taze kırıkhan
Yükseliş Koleji
yükseliş
Hatay
BIST11.342
DOLAR42.8044
EURO50.1756
ALTIN5972.2
BTC/USD88277.711

Emre Aydın Yağmur Altında Hataylıları Çoşturdu

 

İskenderun'da yağmur altında Emre Aydın konseri

 

HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun belediyesi tarafından düzenlenen kış konserinde sahne alan Emre Aydın yağmur altında verdiği konsere hayranları büyük ilgi gösterdi.

 


İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Alanı'nda yeni yıl etkinliklerinde kapsamında düzenlenen Kış konserinde sanatçı Emre Aydın sahne aldı. "Sen beni unutamazsın", "Hoşçakal" ve "Afili yalnızlık" gibi sevilen şarkılarını seslendiren Emre Aydın sağanak yağmur altında şarkılarını İskenderunlular ile birlikte söyledi.

 

 

Sağanak altında gerçekleşen konserde bazı elektronik cihazlara su gelmesi ve sahnenin üzerine su birikmesi nedeniyle bir süre ara verildi. İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı da konser sonunda Emre Aydın'a teşekkür ederek çiçek verdi.

 

 

Halkın arasına karışan belediye başkanına konser için teşekkür eden üniversite öğrencisi kızlar başkandan yurt önüne güvenlik kamerası istediler.

 

 

Hatay İnternet TV Youtube Kanalı

Hatay İnterne TV Facebook Sayfası

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Güneyler