Reklamı Geç
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
Güneş Güzellik
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
Mevlüt Yanmaz Bungalov
Hatay
BIST11.342
DOLAR42.8044
EURO50.1756
ALTIN5972.2
BTC/USD88277.711

Hatay Deniz Otobüsü, KKTC seferlerine ara verdi

 

Hatay Deniz Otobüsü, KKTC seferlerine ara verdi

HATAY (İHA) - İlk seferini 19 Mayıs’ta Hatay’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentine yapan Hatay Deniz Otobüsü (HADO), uluslararası kurallar, mevsim koşulları ve meteorolojik nedenlerden dolayı seferlerine ara verdi.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, HADO’nun 2023 yılı Nisan ayında seferlerine yeniden başlayacağını bildirdi. Açık, “Başkanımız Lütfü Savaş’ın en önem verdiği projelerden biri olan HADO ile bugüne kadar yaklaşık 25 bin yolcu taşıdık. Meteorolojik nedenlerden dolayı projemizi durdurmak zorundayız.

Seferlerimize 2023 yılının Nisan ayında başlamayı planlıyoruz. Bugüne kadar haftada iki kez Girne, bir kez de Gazimağusa olmak üzere 3 sefer düzenliyorduk. Bu sosyal projemizde, vatandaşlarımıza, hastalarımıza ve öğrencilerimize en iyi şekilde yardımcı olmaya çalıştık. İyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HADO Genel Müdürü Bülent Ok ise mayıs ayında başlayan seferlerin meteorolojik nedenlerden dolayı uluslararası kurallar çerçevesinde sonlandırıldığını bildirdi.

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener