Reklamı Geç
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
Güneş Altın
Yükseliş Koleji
Diyor Pastanesi Umut Vural
Hatay
BIST11.342
DOLAR42.8044
EURO50.1756
ALTIN5972.2
BTC/USD88106.566

Hatayda yangının yaraları sarılıyor

 Hatay'da yangının yaraları sarılıyor


Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yangından zarar gören vatandaşlara yardım kolisi dağıttı

Yangının yaraları sarılıyor

HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz, Belen ve İskenderun ilçelerinde yaşanan yangın felaketinin yaralarını sarmaya başladı.

Yangının yaraları sarılıyor

9 Ekim Cuma sabahı ormanlık alanda başlayıp üç ilçede yerleşim yerlerine sıçrayan ve güçlükle kontrol altına alınan yangının yaralarını sarmak için kolları sıvayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, 300 hektarlık alanda etkili olan yangından zarar gören vatandaşların evlerine ziyaret gerçekleştirerek yardım kolisi dağıttı.

Yangının yaraları sarılıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekibi tarafından zarar tespiti ile aile bireylerinin kişisel ihtiyaçları için raporlar hazırlandı Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın hediyesi olarak hazırlanan kolilerin dağıtımına Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de katıldı.

Yangının yaraları sarılıyor

Cantürk, felaketten zarar gören vatandaşların evlerinde inceleme yaparak, Sosyal Doku ekibine eşlik etti.

Yangının yaraları sarılıyor


Yapılan ziyaret ve yardımlardan dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, sağlanan desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yangının yaraları sarılıyor

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Yükseliş