Reklamı Geç
Güneş Güzellik
Güneyler
Güneyler
Diva Otel
Hatay
BIST14.051
DOLAR43.8684
EURO51.8456
ALTIN7338.3
BTC/USD64914.735

Küçük Muhammet, Suriye’deki Annesine Kavuşmayı Bekliyor

Küçük Muhammet, Suriye’deki Annesine Kavuşmayı Bekliyor

 

Tedavi için babası ile 1,5 yıl önce Türkiye’ye gelen doğuştan engelli Muhammed El Mısto’nun babası Hasan El Mısto, tek başına hem çalışıp hem çocuğuna bakmakta çok zorlandığını söyledi

HATAY (İHA) - Tedavi için 1.5 yıl önce babası ile geldiği Türkiye'de 21 ameliyat geçiren doğuştan engelli Muhammed El Mısto, Suriye'de kalan annesine kavuşmayı bekliyor.

 

 

Hasan El Mısto (34), 1,5 yıl önce doğuştan engelli oğlu Muhammed El Mısto’yu (3) tedavi ettirmek için Türkiye’ye geldi. Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ikamet eden Hasan El Mısto, oğlu Muhammed’in 1,5 yılda 21 ameliyat geçirdiğini belirterek hem çalışmak hem engelli oğluna bakmaya çalıştığını ve çok zorlandığını dile getirdi.

 

 

Hasan El Mısto, "Oğlumun doğuştan beri belden aşağı tutmuyor. Benim yetkililerden tek istediğim oğlumun annesini Türkiye’ye getirmek. Eşimin Suriye’de kimsesi kalmadı. Kimse ona bakmıyor ve bana ve oğluma çok ihtiyacı var" diye konuştu.

 

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Yükseliş