

- Ana Sayfa
- Web TV
- Haber
Şahin’den Hatayspor Yönetimine Taraftar Ricası
Hatayspor’un en büyük sosyal medta gruplarından olan Güneyin Yıldızı grubunun yöneticisi iş insanı Ali Şahin, Hatayspor maçları öncesinde oluşan yoğunluğun çözümü için Hatayspor yönetimine ricada bulundu. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Şahin; “Hatayspor yönetiminden rica ediyoruz.
1- Gişeler aşırı yavaş çalışıyor.
2- Passoligleri okuma sorunu devam ediyor.
3- Biletsiz insanlar stada alınıyor.
4- Stadyumdaki yetkili kişiler rant mı sağlıyor?
Hatayspor yönetiminden rica ediyoruz, Hatayspor taraftarlar grubu olarak bu soruların cevabını bekliyoruz. Hatayspor takımına zarar verecek en ufak bir müsamahayı kabul etmiyoruz. Özellikle maç günleri gişelerin yavaş çalışması, Passolig kartlarının okunmaması, biletsiz insanların Stada para karşılığı alınması ve bundan rant sağlanması Hataysporumuza yapılan en büyük zarardır.
Hatayspor yönetimini bir kez daha uyarıyor bu gibi hataların olmamasını temenni ediyoruz. Kar kış yağmur Çamur demeden, Hataysporun cefakar taraftarlarına birazcık saygınız var ise bu gibi sorunlara el atar ve bir an önce çözersiniz. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.