Reklamı Geç
Zeno Mobilya
Yükseliş Koleji
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
bahar home mehmet taze kırıkhan
Hatay
BIST14.051
DOLAR43.8684
EURO51.8456
ALTIN7338.3
BTC/USD64914.735

Tokatlı: Hatayspor, hiçbir Maçta Bu Kadar Baskı Yememiştir

Tokatlı: Hatayspor, hiçbir Maçta Bu Kadar Baskı Yememiştir

HATAY (İHA) - Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, Hatayspor maçının ardından, "Hatayspor, hiçbir maçta bu kadar baskı yememiştir" dedi.

Süper Lig'in 25. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı A. Hatayspor ile 0-0 berabere kalan A Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tokatlı, Hatayspor’u tebrik ettiğini belirterek, “Hatayspor’u tebrik ediyorum. Ligimizde hücumsal anlamda geçiş oyununu en iyi oynayan takımlardan bir tanesi ve çok formda bir forveti vardı. İyi bir takımdı ama biz kendi futbolumuzu oynayıp kabul ettirmek istiyorduk.

Hatayspor içeride oynadığı maçlarda rakiplerini zor duruma düşürmüş bir takım. Hiçbir maçta da bu kadar baskı yememişlerdir. Ama bizim hem oyunsal anlayışımız hem de oyuncularımızın isteği buradan bir puandan çıktık, üç puan da alabilirdik. Maçı bitirecek pozisyonlarda bulduk gol yapamadık. Futbolcularımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener