Reklamı Geç
Ceviz Ticaret
Diva Otel
Mevlüt Yanmaz Bungalov
Hatay
BIST10.914
DOLAR42.1008
EURO48.4266
ALTIN5372.0
BTC/USD101726.74

TÜGVA, Hatay'da 'Kitap Kurdu' projesini tanıttı

 

TÜGVA, Hatay'da "Kitap Kurdu" projesini tanıttı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Hatay'da "5. Kitap Kurdu Yarışması"nı tanıttı.

Antakya ve Kırıkhan ilçelerinde ortaokul öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Beşinci, öğrencilere projeyi anlattı. Beşinci daha sonra TÜGVA Hatay İl Temsilciliğine ziyaret gerçekleştirerek gazetecilere, heyecan dolu bir programa imza attıklarını söyledi. Hatay'da yarışmaya 4 bin öğrencinin katılımını beklediklerini aktaran Beşinci, “Hatay’da kitap kurdu lansman programı gerçekleştirdik.

Hatay bizim önemli illerimizden bir tanesi, Akdeniz’in incisidir. Buradaki ortaokullu kardeşlerimiz bu programa yoğun ilgi gösterdiler. Bizde programımızın daha da geniş yankı bulması için buraya gelerek öğrencilere aktarmak istedik. 2 tane okulumuzu ziyaret ederek yaklaşık bin 500 öğrenci kardeşimize projeyi aktardık ve anlattık. Şuanda Hatay düzeyinde, yaklaşık 4 bin tane öğrencimizin programa katılışını bekliyoruz. Heyecanımız fazla çünkü kitap okuma seferberliği, TÜGVA vesilesiyle Hatay’da da başlamış oluyor” dedi.

BAŞKAN SAĞANAK: “4 BİN BAŞVURUYLA SES GETİRMEK İSTİYORUZ”

Kitap kurdu projesinde Hatay olarak başarılı işlere imza atmayı hedeflediklerini aktaran TÜGVA Hatay İl Başkanı Mehmet Emin Sağanak ise katılımlarından dolayı genel başkan İbrahim Beşinci’ye teşekkür etti. Projede Hatay olarak 4 bin başvuruyu çıkaracaklarına inandıklarını kaydeden Başkan Sağanak, başvuruya ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Genel Başkan Beşinci, il başkanı Mehmet Emin Sağanak’la birlikte, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı da makamında ziyaret etti.

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener