Adanayı sağanak yağış vurdu, yollar göle döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanayı sağanak yağış vurdu, yollar göle döndü
Nuri Restaurant
ADANA’DA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. MERKEZ SEYHAN VE ÇUKUROVA İLÇELERİNDE BİRÇOK CADDE VE BULVAR GÖLE DÖNERKEN, SÜRÜCÜLER TRAFİKTE İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ.
culha gold

Adana’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde birçok cadde ve bulvar göle dönerken, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.


Kentte öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yağmur nedeniyle cadde ile sokaklarda su birikintileri oluştu. Özellikle Seyhan ilçesindeki Kıyıboyu Caddesi adeta nehre dönerken, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.


Çukurova ilçesinde bulunan Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı girişinde ise sürücüler suyla kaplanan yolda ilerlemekte zorlandı. Trafikte uzun araç kuyrukları oluşurken, vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı.


Yağış nedeniyle bazı noktalarda rögarların taştığı görülürken, ekiplerin su tahliye çalışması yaptığı öğrenildi. Meteorolojinin kentte yağışların aralıklarla devam edeceği yönündeki uyarısı sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta damada mesai arkadaşlarından bariyerli koruma kalkanıÖnceki Haber

Zabıta damada mesai arkadaşlarından bari...

Mersinde fahiş fiyata karşı hal denetimleri sürüyorSonraki Haber

Mersinde fahiş fiyata karşı hal denetiml...

Yorum Yazın

Güneyler