Zabıta damada mesai arkadaşlarından bariyerli koruma kalkanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta damada mesai arkadaşlarından bariyerli koruma kalkanı
Nuri Restaurant
ANTALYA’NIN SERİK İLÇESİNDE DÜNYAEVİNE GİREN DAMADA, HAYATININ EN MUTLU GÜNÜNDE MESAİ ARKADAŞLARININ SÜRPRİZİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. "GÖREV HER YERDE GÖREVDİR" DİYEN ZABITA EKİPLERİ, TAKI TÖRENİNDE DAMADI NAZARDAN KORUMAK İÇİN MİNYATÜR BARİYER VE DUBA TAKTI. DÜĞÜNDEKİ O ANLAR DAVETLİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU.
culha gold

Antalya’nın Serik ilçesinde damada hayatının en mutlu gününde mesai arkadaşlarının sürpriziyle neye uğradığını şaşırdı. "Görev her yerde görevdir" diyen zabıta ekipleri, takı töreninde damadı nazardan korumak için minyatür bariyer ve duba taktı. Düğündeki o anlar davetlileri kahkahaya boğdu.


Serik Belediyesi bünyesinde zabıta görevlisi olarak görev yapan İbrahim Can, hayatını Hasibe Can ile birleştirdi. Ancak genç çiftin bu mutlu gününe damga vuran olay, damadın mesai arkadaşlarının hazırladığı sıra dışı "takı" konsepti oldu.



Takı değil, "güvenlik önlemi" taktılar


Düğün merasimi normal seyrinde devam ederken, takı töreninin başlamasıyla birlikte salonda hareketli dakikalar yaşandı. Damat İbrahim Can’ın zabıta arkadaşları, özel olarak hazırladıkları minyatür bariyer ve dubayı boynuna taktı. Ekip arkadaşları, "Arkadaşımızı hem nazardan hem de yoğun hayran kitlesinden korumamız gerekiyor, görev her yerde görevdir" diyerek gelinle damadı tebrik ettiler. Davetliler, karşılaştıkları bu manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, salonda kahkahalar ve alkışlar koptu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Camı çatlatarak sanata uzanan yolculukÖnceki Haber

Camı çatlatarak sanata uzanan yolculuk

Adanayı sağanak yağış vurdu, yollar göle döndüSonraki Haber

Adanayı sağanak yağış vurdu, yollar göle...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel