Başkan Topaloğlu: Beldibi hak ettiği hizmetleri kısa sürede alacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Topaloğlu: Beldibi hak ettiği hizmetleri kısa sürede alacak
culha gold
KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU, BELDİBİ MAHALLESİ’NDE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HÜSEYİN ÇELİK VE BELDİBİ MAHALLE SORUMLUSU CUMALİ AKDAĞ İLE BİRLİKTE ESNAFI ZİYARET ETTİ.
culha gold

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Beldibi Mahallesi’nde Belediye Meclis üyesi Hüseyin Çelik ve Beldibi Mahalle sorumlusu Cumali Akdağ ile birlikte esnafı ziyaret etti.


Beldibi Mahallesi’nde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Topaloğlu, esnafa bereketli sezonlar dileğini iletti.


Esnafın yaşadığı sorunları da dinleyen Başkan Topaloğlu, "Kemer’de imar sorunu yaşayan mahalle kalmayacak" sözünü hatırlatarak esnafa Beldibi İmar Planı’nın son durumu hakkında da bilgiler verdi.


İmar planlarının uygulamasının ardından hızla altyapı çalışmalarını da tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, "Beldibi 3. Etap tapuda tescil aşamasında. 1. Etap ikinci kısım son askıya çıkacak. Beldibi 1. Etap birinci kısım, tescil kontrolleri için Kadastroya gidecek. Artık Beldibi’nin imar uygulamalarında son gelindi. Beldibi mahallemiz de hak ettiği hizmetleri kısa sürede alacak" dedi.


Tekirova’da devam eden kapalı pazar yeri çalışmalarını da esnafa hatırlatan Başkan Topaloğlu, "Tekirova’mızın ardından Beldibi Mahallemiz de kapalı pazar yerine imar işlemlerinin tamamlanmasıyla kavuşacak" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manavgatta yükümlü ve eski hükümlülere turizm sektöründe istihdam imkanıÖnceki Haber

Manavgatta yükümlü ve eski hükümlülere t...

Yaya geçidini kullanmayan çocuğa motosiklet çarptı: 1 yaralıSonraki Haber

Yaya geçidini kullanmayan çocuğa motosik...

Yorum Yazın

Atlı spor Kulübü Yusuf Yener