BOYACIOĞLU NARLICA ÇOK AMAÇLI SALONU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Narlıca Çok Amaçlı Salonu’nda incelemelerde bulunarak mahalleye kazandırılan hizmeti yerinde değerlendirdi.

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Narlıca Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon’u ziyaret etti. İncelemeye Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, yönetim kurulu üyeleri ve Narlıca Mahalle Muhtarı Şakir Konuşkan da katıldı.

BOYACIOĞLU ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİ
Salonun mahalle sakinleri için önemli bir kazanım olduğunu belirten Mustafa Boyacıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e ve yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
.jpeg)
Boyacıoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Hatay Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Narlıca Çok Amaçlı Salonu’nda incelemelerde bulunduk.
Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Selma Sönmez, yönetim kurulu üyelerimiz ve Narlıca Mahalle Muhtarımız Sayın Şakir Konuşkan ile birlikte salonu yerinde değerlendirdik.
.jpeg)
Narlıca Mahallemize önemli bir kazanım sağlayan bu güzel hizmet dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
.jpeg)
Hatay’ımız için üreten, mahallelerimize değer katan hizmetler artarak devam ediyor” dedi.
