ÖZGÜN, ÇOCUKLARIN SANATLA BULUŞTUĞU ATÖLYELERE KATILDI
Defne Belediye Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, depremden etkilenen çocukların sanatla buluşmasını sağlayan Sing for Hope projesi kapsamında Girne Mansuroğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen müzik ve görsel sanatlar atölyelerine katıldı.
.jpeg)
Defne Belediye Başkanı Av. Halil İbrahim Özgün, eşi Fidan Özgün ile birlikte katıldığı etkinlikte çocukların sanatla kurduğu bağa dikkat çekerek, sanatın birleştirici ve iyileştirici gücünü Hatay’da hep birlikte paylaştıklarını söyledi.

ÇOCUKLARIN YARATICILIĞINA TANIKLIK ETTİLER
Farklı kültürlerden sanatçı ve eğitimcilerin katkılarıyla gerçekleştirilen atölyelerde çocuklar müzik ve görsel sanatlarla buluştu. Etkinlik boyunca çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine, hayallerini sanat yoluyla ifade etmelerine ve keyifli vakit geçirmelerine imkân sağlandı.
.jpeg)
Başkan Özgün, “Depremden etkilenen çocuklarımızın sanatla buluşmasına olanak sağlayan Sing for Hope projesi kapsamında, Girne Mansuroğlu Kültür Merkezimizde düzenlenen müzik ve görsel sanatlar atölyelerine kıymetli eşim Fidan Hanım ile birlikte katıldık. Farklı kültürlerden sanatçı ve eğitimcilerin katkılarıyla gerçekleştirilen bu anlamlı buluşmada, çocuklarımızın yaratıcılıklarına, hayallerine ve mutluluklarına tanıklık ettik” dedi.

SANATLA VE UMUTLA BÜYÜYEN ÇOCUKLAR İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Defne’de ve Hatay’da çocukların sanatla, kültürle ve umutla büyümesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Özgün, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunanlara teşekkür etti.

Özgün, “Bu anlamlı etkinliğin hayata geçirilmesine katkı sunan, depremde kaybettiğimiz kıymetli Başkan Yardımcımız Girne Mansuroğlu’nun değerli ailesine, eğitimci piyanist Sayın Benal Tanrısever’e ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Defne’de ve Hatay’da çocuklarımızın sanatla, kültürle ve umutla büyümesi için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.