Hatayda üniversiteler arası bilgi yarışmasının açılışı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatayda üniversiteler arası bilgi yarışmasının açılışı yapıldı
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
HATAY’DA DÜZENLENEN ÜNİVERSİTELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI’NIN AÇILIŞ TÖRENİNDE KATILIMCILARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ.
Modelin Mobilya Ercan Güzel

HATAY (İHA) – Hatay’da kamu kurumlarının iş birliğinde düzenlenen Doğru Bilginin İzinde: Üniversiteler Arası Bilgi Yarışması’nın açılış töreni gerçekleştirildi.


Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), İletişim Başkanlığı ve Dezenformasyon ile Mücadele Merkezi’nin destekleriyle organize edilen programda konuşan HBB Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir, gençlerin bilim, teknoloji ve doğru bilgiyle buluşmasını önemsediklerini belirterek bu tür organizasyonların sadece bir yarışma değil aynı zamanda bir bilinç inşası olduğunu ifade etti.


Programda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığını temsilen konuşan Avukat Rabia Gürer ise etkinliğin hakikatin korunmasına yönelik güçlü bir duruşun göstergesi olduğunu vurguladı.


Dezenformasyonla Mücadele Topluluğu Başkanı Ömer Alpdoğan da yarışmanın, üniversite öğrencilerinin bilgi düzeylerini geliştirmeyi, medya okuryazarlığını artırmayı ve dezenformasyonla mücadele konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladığını söyledi.


Açılış töreni, katkı sunanlara plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İskenderunda günübirlik apartlara fuhuş operasyonu: 3 gözaltıÖnceki Haber

İskenderunda günübirlik apartlara fuhuş...

Antakyada 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandıSonraki Haber

Antakyada 10 yıl hapis cezası bulunan şa...

Yorum Yazın

Modelin Mobilya Ercan Güzel