Hijyen şartlarına uygun olmayan kilolarca salamura ürün imha edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hijyen şartlarına uygun olmayan kilolarca salamura ürün imha edildi
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
HATAY’IN REYHANLI İLÇESİNDE HİJYEN ŞARTLARINA UYGUN OLMAYAN YAPRAK BAŞTA OLMAK ÜZERE TOPLAM 8 BİN 695 KİLOGRAM SALAMURA ÜRÜN İMHA EDİLDİ.
Güneyler

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde hijyen şartlarına uygun olmayan yaprak başta olmak üzere toplam 8 bin 695 kilogram salamura ürün imha edildi.


Reyhanlı ilçesinde halk sağlığını tehdit eden işletmelerin önüne geçmek için çalışmalar aralıksız sürüyor. Reyhanlı Belediyesi zabıta ekipleri ve gıda denetim ekiplerinin yaptığı kontrollerde bir iş yerinin hijyen şartlarına uygun olmadığı tespit edildi. İş yerinde bulunan toplam 8 bin 695 kilogram salamura; narekşisi, biber salçası, biber turşusu, patlıcanlı salamura ve yaprağa el konuldu. Ürünler belediye ekipleri tarafından iş makinesiyle toprağa gömülerek imha edildi.


Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Halkımızın sağlığı için gece gündüz çalışıyoruz! Şeffaf, sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmeniz için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yayladağında ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardıÖnceki Haber

Yayladağında ağaçta mahsur kalan kediyi...

Sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybettiği tanker karşı şeride geçtiSonraki Haber

Sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybet...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz