İskenderunda öğretmenler masa tenisi turnuvasında hünerlerini sergilediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İskenderunda öğretmenler masa tenisi turnuvasında hünerlerini sergilediler
culha gold
HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ. ÖĞRETMENLER MASA TENİSİ HÜNERLERİNİ GÖSTEREREK KIYASIYA YARIŞTI.
Diyor Pastanesi Umut Vural

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen masa tenisi turnuvasında öğretmenler hünerlerini sergilediler.



Hatay masa tenisi il temsilciliği, İl milli eğitim müdürlüğü ve Hatay gençlik ve spor il müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ’Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvaları’na İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerinden 18 öğretmen katıldı. İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte öğretmenler, masa tenisinde çevik hareketler göstererek yarıştı. Final maçı sonrası kadınlar ve erkekler kategorisinde dereceye girenlere madalyaları gençlik ve spor ilçe müdürü Ferit Ali Gündel ve ilçe milli eğitim müdürü Ali Haytaz tarafından verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası Mersinde başladıÖnceki Haber

Türkiye Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası...

Kadın polisin yangın hassasiyetine emniyet müdüründen plaketSonraki Haber

Kadın polisin yangın hassasiyetine emniy...

Yorum Yazın

Mevlüt Yanmaz Bungalov