Kazada telef olan horoz için kalp masajı yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökçesan
HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNDE ŞEHİRLERARASI YOLCU OTOBÜSÜ İLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA HAFİF TİCARİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.
Güneş Güzellik

 

Hatay’da minibüs ile çarpışan otobüsün bagajında bulunan ve telef olan horoza kalp masajı yapan bir şahsın o anları kameraya yansıdı. 1 kişinin yaralandığı kazada, telef olan horoza yapılan kalp masajı yürekleri ısıttı.

Kazada telef olan horoz için kalp masajı yaptı

Kaza, gece saatlerinde İskenderun ilçesi Sakarya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emrullah A.’nın kullandığı 31 KK 548 plakalı minibüs, seyir halindeki şehirlerarası yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Emrullah A. yaralandı. Kazada transit sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası yolcu otobüsünde bulunan bir şahıs, bagajda taşınan ve kazada telef olan horozu eline alarak kalp masajı yapmaya başladı. Şahsın kalp masajı yaptığı amansız mücadelesi kameraya yansıdı. Kaza sonrası horoza yapılan kalp masajı yürekleri ısıttı.

 

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sıcaktan bunalan öğrenciler su savaşıyla serinledi, ortaya renkli görüntüler çıktıÖnceki Haber

Sıcaktan bunalan öğrenciler su savaşıyla...

Mermer bloklar devrildi: 2 yaralıSonraki Haber

Mermer bloklar devrildi: 2 yaralı

Yorum Yazın

Güneyler