Koçören Mahallesinde afet konutları yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koçören Mahallesinde afet konutları yükseliyor
Nuri Restaurant
HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI, DEFNE İLÇESİ KOÇÖREN MAHALLESİ'NDE YAPIMI HIZLA SÜREN TOKİ AFET KONUTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.
Diyor Pastanesi Umut Vural

 

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne ilçesi Koçören Mahallesi’nde yapımı hızla süren TOKİ afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşanan Hatay’da asrın felaketinin izleri siliniyor. Defne ilçesi Koçören Mahallesi’nde de TOKİ afet konutları ve sosyal donatı alanlarında çalışmalar hızla sürüyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bölgede incelemelerde bulunarak projelerin ilerleme durumu hakkında yetkililerden kapsamlı bilgi aldı.

Konutların ve sosyal donatı alanlarının geldiği aşamayı yerinde gözlemleyen Vali Masatlı, vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu yaşam alanları oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

 

 

 

Diva Otel
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
33 yıl sonra gelinlik ve damatlık giydilerÖnceki Haber

33 yıl sonra gelinlik ve damatlık giydil...

Türk Ticaret Bankası Çukurova Şubesi ADASOda açılıyorSonraki Haber

Türk Ticaret Bankası Çukurova Şubesi ADA...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz