Kozanda deprem sonrası vatandaşlar sokaklara döküldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kozanda deprem sonrası vatandaşlar sokaklara döküldü
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDE MEYDANA GELEN 5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMİN ARDINDAN VATANDAŞLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ. DEPREMDE YAŞANAN PANİK İSE KAMERALARA YANSIDI.
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar sokaklara döküldü. Depremde yaşanan panik ise kameralara yansıdı.


Adana’nın Kozan ilçesinde saat 20.07’de meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem, Adana il merkezi ve çevre illerde de hissedildi. Deprem sırasında yaşanan sarsıntı ve panik ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Depremin ardından Kozan’da vatandaşlar sokaklara döküldü.


Özcan Çağlar adlı vatandaş, “Şiddetli hissettik depremi. 10-15 saniye sallandık. Annemizi ziyarete gelmiştik. 6 Şubat depremleri kadar şiddetli değildi ama bu deprem de şiddetliydi. Allah bir daha yaşatmasın” dedi.


Arif Görür ise, “Depremin ardından vatandaşlar sokağa indi. Biz yürüyüş yapıyorduk ama vatandaşların sokağa döküldüğünü gördük. Hepimize çok geçmiş olsun” diye konuştu.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adanada meydana gelen deprem Osmaniyede de hissedildiÖnceki Haber

Adanada meydana gelen deprem Osmaniyede...

33. Alanya Triatlon Yarışması yapıldıSonraki Haber

33. Alanya Triatlon Yarışması yapıldı

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz