Mersinde torbacılara yönelik operasyonda 3 şüpheli tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde torbacılara yönelik operasyonda 3 şüpheli tutuklandı
Doğru Taşımacılık Şaban Doğru
MERSİN’DE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN VE 'TORBACI' OLARAK TABİR EDİLEN SOKAK SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA, ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE VE SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONDA GÖZALTINA ALINAN 4 ŞÜPHELİDEN 3’Ü TUTUKLANDI.
Diva Otel

Mersin’de uyuşturucu madde ticareti yapan ve ’torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda, çok sayıda uyuşturucu madde ve sentetik ecza ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.


Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı.


Operasyonda H.B. isimli şüphelinin üzerinde 28 blister içerisinde toplam 392 Gerica 300 mg sentetik ecza ele geçirildi. G.Ö.’nün üzerinde ise 1000 TL ve 50 Euro bulundu.


S.Ç. isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada 207,66 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1,25 gram kokain ve 730 TL ele geçirilirken, S.B.’nin üzerinde ise 3 gram metamfetamin bulundu.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.B., ’uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak’ suçundan çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


H.B., G.Ö. ve S.Ç. ise aynı suç kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdurlu kick boksçulardan, Zafer Kupasında 10 madalyaÖnceki Haber

Burdurlu kick boksçulardan, Zafer Kupası...

Yorum Yazın

Güneyler