

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen 25. Yıl Özel Mitingi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

YAYMAN: “AK PARTİ, TÜRKİYE’NİN SON 25 YILININ TÜRKİYE KİTABI’DIR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen 25. Yıl Özel Mitingi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen programın tarihi bir gün olduğunu belirten Yayman, AK Parti’nin çeyrek asırlık siyasi yolculuğunun büyük bir gururla geride bırakıldığını ifade etti.
“İKİNCİ 25 YILI HEP BİRLİKTE YAZACAĞIZ”
Yayman, AK Parti kadrolarının 25 yıldır milletle omuz omuza yürüdüğünü belirterek, Türkiye’nin değişimine, dönüşümüne ve büyümesine hep birlikte tanıklık ettiklerini söyledi.

AK Parti’nin yalnızca bir siyasi parti olmadığını vurgulayan Yayman, “AK Parti; milletimizle birlikte yazılan büyük bir yürüyüşün, büyük bir değişimin ve Türkiye’nin son 25 yılının Türkiye Kitabı’dır.” ifadelerini kullandı. Yayman, önlerindeki döneme de vurgu yaparak, “Şimdi bu kitabın önümüzdeki sayfalarını, ikinci 25 yılın heyecanı ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimizle hep birlikte yazma vakti.” dedi.
.jpeg)
Yayman, AK Parti’nin 25. yılını kutlayarak, yeni dönemin Türkiye için büyük başarılara vesile olması temennisinde bulundu.



































Yorum Yazın