Yüreğir Belediyesi standı lezzet festivalinde doldu taştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüreğir Belediyesi standı lezzet festivalinde doldu taştı
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TARIK ÖZÜNAL İLE BİRLİKTE HELVA KAZANININ BAŞINA GEÇEN VALİ YAVUZ, YER FISTIĞINDAN HAZIRLANAN HELVANIN HAZIRLANIŞINA EŞLİK ETTİ.
bahar home mehmet taze kırıkhan

Adana’nın köklü mutfak kültürünü ve eşsiz lezzetlerini bir araya getiren 10. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde, Yüreğir Belediyesi standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle doldu taştı.


Yüreğir’in bereketli topraklarında yetişen Akarcalı yer fıstığının tanıtıldığı stantta, yöresel ürünler ve yer fıstığından hazırlanan helva ziyaretçilerle buluşturuldu. Adana Valisi Mustafa Yavuz da festival kapsamında Yüreğir Belediyesi standını ziyaret ederek yapılan tanıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yüreğir Belediye Başkan Vekili Tarık Özünal ile birlikte helva kazanının başına geçen Vali Yavuz, yer fıstığından hazırlanan helvanın hazırlanışına eşlik etti.


Yüreğir’in verimli topraklarında yetişen Akarcalı yer fıstığının tanıtımına katkı sunan etkinlikte, yerel üretimin ve yöresel değerlerin önemi ön plana çıktı. Başkan Vekili Tarık Özünal ve beraberindekiler, kazan başında hazırlanan helvayı vatandaşlara ikram etti.


Festivale katılan vatandaşlar, Yüreğir’in yöresel lezzetlerini tatma fırsatı bulurken belediye standında renkli ve samimi görüntüler oluştu.


Yüreğir Belediyesi, ilçenin tarımsal zenginliklerini ve yerel ürünlerini tanıtarak Adana’nın gastronomi kültürüne katkı sundu.

Diva Otel

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
10. Uluslararası Adana Lezzet Festivali son gününde ziyaretçilerini ağırlıyorÖnceki Haber

10. Uluslararası Adana Lezzet Festivali...

Yorgunluk şikâyetiyle hastaneye gitti, kalbinin ters yönlü çalıştığı tespit edildiSonraki Haber

Yorgunluk şikâyetiyle hastaneye gitti, k...

Yorum Yazın

Güneyler