Antakyada Cansuyu konteyner kentte tahliye süreci vatandaşlara anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antakyada Cansuyu konteyner kentte tahliye süreci vatandaşlara anlatıldı
Güneyler
CANSUYU GEÇİCİ KONAKLAMA MERKEZİ’NDE TAHLİYE SÜRECİNE İLİŞKİN DÜZENLENEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER.
culha gold

 

Antakya'da Cansuyu konteyner kentte tahliye süreci vatandaşlara anlatıldı


HATAY (İHA) - Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Cansuyu Geçici Konaklama Merkezi’nde yürütülen tahliye süreci kapsamında vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Vali Yardımcısı ve Kaymakam Abdullah Akdaş, toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek tahliye sürecine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda, geçici konaklama merkezinde gerçekleştirilecek tahliye işlemleri kapsamında izlenecek usul ve esaslar vatandaşlara ayrıntılı şekilde aktarıldı. Sürecin işleyişine ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, vatandaşların tahliyeye ilişkin görüş, talep ve önerileri de dinlendi.


Kaymakam Abdullah Akdaş, tahliye sürecinin vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde yürütüldüğünü belirtti. Akdaş, süreç kapsamında gerekli çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti.


Toplantıda vatandaşların yönelttiği konular da değerlendirilirken, tahliye sürecinin sağlıklı şekilde yürütülmesi amacıyla ilgili kurumlar arasındaki koordinasyonun devam edeceği belirtildi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇİNÇİN’DEN ANTAKYA ZİRAAT ODASINA ÇIKARMA TARIMIN SORUNLARI ORTAK AKILLA ELE ALINDIÖnceki Haber

ÇİNÇİN’DEN ANTAKYA ZİRAAT ODASINA ÇIKARM...

ÇALIŞKAN’DAN UZUN ÇARŞIYA OTOPARK ÇAĞRISISonraki Haber

ÇALIŞKAN’DAN UZUN ÇARŞIYA OTOPARK ÇAĞRIS...

Yorum Yazın

bahar home mehmet taze kırıkhan