Antalyada 157 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada 157 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
culha gold
ANTALYA'DA HAKKINDA 157 YIL 1 AY 15 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN VE 2023'TEN BU YANA ARANAN HÜKÜMLÜ, POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.
bahar home mehmet taze kırıkhan

Antalya’da hakkında 157 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2023’ten bu yana aranan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.


Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında, hakkında "tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında kooperatif yöneticilerinin kooperatif kapsamında dolandırıcılık" ile "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçlarından kesinleşmiş 157 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan D.Ş.A. yakalandı.


2023 yılından bu yana aranan D.Ş.A., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Hit yapay zeka

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremde hasar alan 5 cami yeniden ibadete açılıyorÖnceki Haber

Depremde hasar alan 5 cami yeniden ibade...

Tarsusta 3 bin 200 metrekarelik yol yenilendiSonraki Haber

Tarsusta 3 bin 200 metrekarelik yol yeni...

Yorum Yazın

culha gold