Depremde yerle bir olan Antakya Ulu Cami yeniden vatandaşlarla buluşacağı günü bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde yerle bir olan Antakya Ulu Cami yeniden vatandaşlarla buluşacağı günü bekliyor
Güneş Güzellik
HATAY’DA ASRIN FELAKETİNDE YERLE BİR OLAN VE VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNASYONUNDA YENİDEN İNŞA EDİLMESİ PLANLANAN ANTAKYA ULU CAMİ’DE DEPREMİN ÜZERİNDEN 3 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN ÇOK FAZLA İLERLEME SAĞLANAMADI. ULU CAMİ’NİN DEPREMİN ÜZERİNDEN 3 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN AYAĞA KALKAMADIĞINI BELİRTEN ŞAHAP DİNÇER, "UMARIZ EN KISA ZAMANDA HEM CAMİMİZE HEM DE ŞEHRİMİZE KAVUŞMUŞ OLURUZ" DEDİ.
Güneyler

Hatay’da asrın felaketinde yerle bir olan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yeniden inşa edilmesi planlanan Antakya Ulu Cami vatandaşlarla buluşacağı günü bekliyor.


Asrın felaketinde 750 yıllık Antakya Ulu Cami yerle bir olmuştu. Antakya Ulu Cami’nin yeniden inşa süreciyle ilgili Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde çalışmalara başlanmıştı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’ye geçmesiyle birlikte 2026 yılı Haziran ayında açılması beklenen Ulu Cami’de çalışmalar durma noktasına gelmiş ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Antakya Ulu Cami onarımının ihalesi feshedilmişti. Vatandaşlar, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz mart ayında ihalesi yenilenen Antakya Ulu Cami’nin ibadete açılacağı günü hevesle bekliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Turan Akpınar atandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğün...

Osmaniyede park halindeki otomobil alev alev yandıSonraki Haber

Osmaniyede park halindeki otomobil alev...

Yorum Yazın

HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz