Reklamı Geç
Zeno Mobilya
Jet Turizm Oktay Küçükdüveyki
Diyor Pastanesi Umut Vural
Güneyler
Hatay
BIST13.407
DOLAR43.4261
EURO52.1526
ALTIN7746.8
BTC/USD88034.576

Hatay’da Kendini Yakan Adamın Eşi Konuştu

 

Hatay’da kendini yakan adamın eşi konuştu


- Bahar Yarıcı: "Eski eşim psikolojik sorunlarından dolayı daha önce de bu tür girişimlerde bulunmuştu"

HATAY (İHA) - Hatay’da kendini yakan Adem Yarıcı'nın boşandığı eşi Bahar Yarıcı, eski kocasının daha önce de bu tür intihar girişimlerinde bulunduğunu ve psikolojik sorunlarının olduğunu ifade etti.

 


Şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden boşandığını belirten Bahar Yarıcı, “Eşimle daha önce kavgalarımız olmuştu ve bundan dolayı uzaklaştırma kararı çıkmıştı.

 

 

Arada gelir çocuklarını görürdü, evliyken de zaten arabanın ve motorun altına atlayarak intihar girişimlerinde bulundu.

 

 

Son zamanlarda psikolojisi iyice bozulmuştu. Bu tür hareketlerinden dolayı çocuklarımı alarak kaçmak istedim ancak gidemedim” dedi.

 

 


Daha önce de kendini yakma girişiminde bulunduğundan dolayı eşini uyardığını belirten Yarıcı, "Bir defa teşebbüs etti ve ben çok kızdım yapmaması gerektiğini söyledim ama baktım ki psikolojik sorunları var ben de ayrılmak zorunda kaldım" diye konuştu.

 

 


İki çocuğuyla ortada kalan Bahar Yarıcı, devlet yetkililerinden yardım istediğini belirtti.

 

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Güneyler