Reklamı Geç
HM yapı İnşaat Mustafa Karadeniz
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener
Mehmet Akçay Petrol
Nuri Restaurant
Hatay
BIST13.407
DOLAR43.4261
EURO52.1526
ALTIN7746.8
BTC/USD88034.576

Hatay'da  Özel Öğrenciler EXPO 2021 İçin Bitki Üretimine Başladı

 Özel öğrenciler EXPO 2021 için bitki üretimine başladı


HATAY (İHA) - Hatay'da gerçekleştirilecek olan EXPO 2021 öncesi, özel eğitim alan öğrenciler EXPO için bitki üretimine başladı.

EXPO 2021 İçin


Hatay Büyükşehir Belediyesi, Çin ve Avusturalya gibi önemli ülkelerin şehirlerini geride bırakarak, dünyada olimpiyat oyunları ve FIFA Dünya Kupası’nın ardından 3. büyük organizasyon olarak kabul edilen EXPO 2021 hazırlıkları kapsamında yeni bir projeye daha imza attı.

EXPO 2021 İçin

Medeniyeler Bahçesi teması ile gerçekleşecek olan EXPO 2021 için hazırlıklarına tüm hızıyla devam edilirken, EXPO Akademiler Birimi Botanik Akademisi ekibi ve özel eğitim alan engelli öğrenciler sera alanı oluşturarak bitki üretimine başladı. Serada incelemeler gerçekleştiren EXPO Genel Sekreteri İhsan Çakar ve EXPO Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak öğrenciler ile EXPO 2021 hakkında bilgiler vererek bitkileri toprakla buluşturdu.

EXPO 2021 İçin


Milyonlarca insanın yakından takip ettiği ve Hatay’ın kültürel, turizm sosyal ve ekonomik değerlerini tüm dünya ülkelerine tanıtacak olan EXPO 2021’de özel eğitim gören öğrencilerin de ürettiği çiçekler yer alacak.

EXPO 2021 İçin


Gerçekleştirilen etkinlik sonunda projede yer alan öğrencilere katılım belgesi verildi.

EXPO 2021 İçin


Diğer yandan, dünyanın en önemli 3 organizasyonu arasında gösterilen EXPO, 2021 yılı Nisan ayında Hatay'da gerçekleştirilecek ve Eylül ayına kadar sürecek.

EXPO 2021 İçin

EXPO 2021 İçin

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Diva Otel