Reklamı Geç
Yükseliş
Mevlüt Yanmaz Bungalov
Kozsan Gıda Mustafa Sancak
Hatay
BIST12.936
DOLAR44.6038
EURO51.4927
ALTIN6684.8
BTC/USD69168.721

Hatay’da Yılbaşı Öncesi Huzur ve Güven Denetimleri Yapıldı

Hatay’da yılbaşı öncesi 750 polisin katılımı ile huzur ve güven denetimleri yapıldı

HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde yılbaşı öncesi drone destekli 750 polisin katılımı ile huzur ve güven denetimleri yapıldı.

 

 

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından şehrin kritik noktaları başta olmak üzere birçok farklı noktada Özel Harekat polisleri dahil 750 polisin görev aldığı kapsamlı bir uygulama yapıldı.

 

 

Yılbaşı öncesi huzur ve güven uygulaması olarak isimlendirilen denetimlere İskenderun emniyetine ait gece görüş yeteneği bulunan drone da havadan destek verdi. Polisin adeta gökyüzündeki gözü olan drone zoom mesafesi ile şüpheli ve suçluların çok uzun mesafeden dahi görüntülenebildiğini gösterdi.

 

 

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneşin’de takip ve teftiş ettiği denetimlerde aranması bulunan şahıslar maske takmayan vatandaşlar karantina ihlali yapan Covit-19 hastaları ve uyuşturucu madde bulunduran şüpheliler üzerine denetimler sıklaştırıldı.

 

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Diva Otel