Reklamı Geç
Mehmet Akçay Petrol
Yükseliş Koleji
Mehmet Akçay Petrol
Hatay
BIST11.06
DOLAR42.0772
EURO48.4935
ALTIN5373.4
BTC/USD104470.38

 Koronayı yendi, "Erik Dalı" oynayarak taburcu oldu

 

 Koronayı yendi, "Erik Dalı" oynayarak taburcu oldu


Hatay’da yeni tip korona virüsü yenen 60 yaşındaki Mehmet Akif Eski, ‘Erik Dalı’ oynayarak hastaneden ayrıldı.

 Koronayı yendi, "Erik Dalı" oynayarak taburcu oldu

HATAY (İHA) - Hatay’ın İskenderun ilçesinde yeni tip korona virüsü (covid-19) yenen 60 yaşındaki Mehmet Akif Eski, "Erik Dalı" oynayarak hastaneden taburcu oldu.


Emekli Mehmet Akif Eski, eklem ağrıları ve yüksek ateş şikayetiyle eşi Döne Eski ile devlet hastanesine başvurdu. Burada yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

 Koronayı yendi, "Erik Dalı" oynayarak taburcu oldu


Bunun üzerine, İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Mehmet Akif Eski, yaklaşık 15 günlük tedavi sürecinde sonra iyileşti.


Covid-19'u yenerek hastaneden doktor ve sağlık çalışanları eşliğinde taburcu olan Mehmet Akif Eski’nin hastaneden ‘Erik Dalı’ oynayarak çıkması, renkli görüntüler oluşturdu.

 Koronayı yendi, "Erik Dalı" oynayarak taburcu oldu


Kendisini tedavi eden doktor, hemşire, hastane personellerine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Eski, "Hayatım boyunca sağlık çalışanlarımızın hep yanında oldum, bundan sonra da her zaman sizlerin yanında ve destekçinizim. Herkesi seviyorum. Sağlıkçıları daha çok seviyorum" dedi.


Tedavi süreci sonunda koronayı yenen Mehmet Akif Eski, mutluluğunu ve hastaneden oynayarak çıktığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Son Eklenen Videolar

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
Atlı spor Kulübü Yusuf Yener